kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv preduzećima za učešće u programu Erasmus za mlade preduzetnike

Eda – Agencija za razvoj preduzeća objavila je javni poziv za učešće malih i srednjih preduzeća i preduzetnika iz BiH u programu Evropske unije „Erasmus za mlade preduzetnike“. Riječ je o programu prekogranične razmjene koji preduzećima i preduzetnicima iz BiH pruža priliku da sarađuju sa preduzetnicima iz drugih zemalja na razvoju novih poslovnih ideja, upoznavanju novih tržišta i uspostavljanju kontakata, čime postaju dio evropske mreže uspješnih preduzetnika.
Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje su vlasnici ili članovi uprave malog ili srednjeg preduzeća, imaju više od tri godine preduzetničkog iskustva i koje su voljne da podijele svoje znanje i iskustvo sa novim preduzetnikom.
Zainteresovanim preduzećima i preduzetnicima iz BiH, Eda pruža tehničku podršku prilikom registracije u evropsku bazu preduzetnika, ostvarivanju kontakta i definisanju plana posjete odabranog preduzetnika iz inostranstva.
U bazi podataka programa „Erasmus za mlade preduzetnike“ je registrovano preko 12.000 preduzetnika domaćina i preko 20.000 mladih preduzetnika iz 45 država, a do sada je uspješno realizovano preko 10.000 posjeta.
Preduzeća i iskusni preduzetnici iz BIH koji žele da dobiju detaljnije informacije o programu i načinu prijavljivanja, treba da najkasnije do utorka, 31.1.2023. popune online obrazac: https://bit.ly/EYE-januar2023

Za više informacija o programu i načinu prijave kontakt osoba je Pavle Miovčić, pavle.miovcic@edabl.org, telefon 051/300-241

 

Izvor:https://komorabih.ba/

Back To Top
X