kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV PODUZETNICIMA-Osiguraj investiciju za svoje poslovanje ili poslovni model u razvoju

Fondacija Mozaik u saradnji sa Gradom Zenicom i Zeničkom razvojnom agencijom ZEDA Vas poziva na prezentaciju koja će se održati 25. septembra 2019. godine (srijeda) u terminu od 12:00 do 13:00 u prostorijama Agencije ZEDA na adresi Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, Zenica.
Fondacija Mozaik, vodeći impakt investitor u regionu, poziva sve zainteresovane poduzetnike od 18 do 35 godina starosti koji trebaju podršku za unapređenje svoga biznisa da prisustvuju prezentaciji i prijave se za investiciju. 1

Podrška investitora podrazumijeva sljedeće:
1.Investiciju do 40.000 KM za nabavku opreme, materijala ili druga ulaganja zaunapređenje i rast biznisa;
2.Razvoj prodaje – osigurati potrebne konsultacije i menadžere prodaje koji će povećatiefikasnost sistema prodaje na domaćem i međunarodnom tržištu;
3.Računovodstvene usluge – knjigovodstvene usluge prilagođene vašim potrebama;
4.Pravne usluge;
5.Stručnjake (tehnolog, finansijski eksperti, digitalni marketing, istraživanje tržišta i dr.)koji će vas voditi korak po korak da riješite vaše poslovne probleme.

 

Prezentacija se preporučuje:
1.Biznisima registrovanim u formi obrta ili neki drugi oblik registracije fizičkog lica, a koji su spremni izvršiti preregistraciju u d.o.o.
2.Biznisima registrovanim u formi d.o.o., čiji godišnji promet ne prelazi 50.000 KM iimaju maksimalno 5 zaposlenih.
3.Poslovnim idejama koje nisu pravno-formalno registrovane (start-up), a koje većimaju proizvod/uslugu spreman za tržište.

Na prezentaciji će se predstaviti uslovi investiranja te odgovoriti na pitanja u vezi sistema podrške, rokova kao i drugih pitanja učesnika.
Za dodatna pitanja piši nam na email: biznisi@lonac.com

Back To Top
X