kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na webinara o novim procedurama na grančnim prijelazima u Velikoj Britaniji

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je obaviještena od Ambasade Velike Britanije u Sarajevu da će se 16. novembra 2020. godine održati webinara o novim procedurama na grančnim prijelazima u Velikoj Britaniji, u organizaciji Poslovne grupacije za granice i protokol i Odjeljenja za međunarodnu trgovinu Vlade Velike Britanije.

Ovaj virtualni dan industrije Grupe za granice i protokol će detaljno prikazati granične formalnosti između EU i Velike Britanije na kraju prijelaznog razdoblja, uključujući operativne studije slučaja.

Britanska grupa za granice i protokola (BPDG) i Odjel za međunarodnu trgovinu (DIT) pozivaju predstavnike industrije, prijevoznike, trgovce i vladine dužnosnike iz Centralne Europe da se pridruže ovom virtulnom danu industrije na temu graničnih procedura GB-EU, uključujući carine, PDV i akcize, sanitarne i fitosanitarne zahtjeve i kontrolu robe, te upravljanje prometom u Velikoj Britaniji.

Na webinaru će biti predstavljene najnovije informacije koje se trabaju znati da bi se nastavilo poslovati nakon 01. 01. 2021. godine.

Poziv

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/poziv-na-webinara-o-novim-procedurama-na-grancnim-prijelazima-u-velikoj-britaniji/

Back To Top
X