kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na webinar „Unaprjeđenje efikasnosti poslovanja primjenom Lean menadžment principa“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira webinar „Unaprjeđenje efikasnosti poslovanja primjenom Lean menadžment principa“, koji se planira održati putem Zoom online platforme 26.11.2020. godine.

Lean menadžment je poslovni pristup koji obuhvata upravljanje i unaprjeđenje cijelog lanca proizvodnje ili pružanja usluga, od narudžbe pa do isporuke proizvoda ili usluge krajnjem kupcu, te je primjenjiv u svim granama privrede odnosno u proizvodnim preduzećima, uslužnim djelatnostima, finansijskim institucijama, zdravstvenim ustanovama, školstvu, javnoj upravi, u velikim i malim preduzećima i sl.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 150,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara. Više informacija o webinaru možete pronaći u priloženom pozivu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 23.11.2020. godine do 16:00 sati. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Poziv

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/poziv-na-webinar-unaprjedjenje-efikasnosti-poslovanja-primjenom-lean-menadzment-principa/

Back To Top
X