kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na webinar “Prodaja i prodajne vještine-jednostavni recepti svjetskih korporacija“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na webinar “Prodaja i prodajne vještine-jednostavni recepti svjetskih korporacija“, koji će biti održan putem Zoom online platforme 30.09.2021. godine sa početkom u 09:00 sati.

Tokom webinara, učesnici će se upoznati sa pristupom jednostavne logičke matrice ispravnog otklanjanja primjedbi kupaca, kao i raditi praktične vježbe prodajnih razgovora. Obratit će se pažnja na naplatu potraživanja, kao bitnog instrumenta likvidnosti svake ozbiljne firme. Webinar je namijenjen pojedincima koje zanima prodaja, poslovnim subjektima koji prodaju neki proizvod, proizvođačima da bi shvatili kako plasirati svoje proizvode na tržište i svima ostalima zainteresovanim za bazno učenje o prodaji proizvoda. Webinar ima za cilj da pruži informacije o elementima prodajnog ciklusa.
Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 120,00 KM+PDV, a za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. Za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu u prilogu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 24.09.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacija, učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

 

https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X