kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na webinar „Osnove digitalnog marketinga sa fokusom na Facebook&Instagram“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na webinar „Osnove digitalnog marketinga sa fokusom na Facebook&Instagram“, koji će biti održan putem Zoom online platforme 12.08.2021. godine sa početkom u 09:30 sati.

Ovaj webinar će Vam pomoći da bolje razumijete digitalni marketing odnosno kako funkcionišu Facebook, Instagram i Google oglašavanje, zatim Newsletter marketing i osnove optimizacije za web stranice (SEO). Dobijena znanja na webinaru će Vam omogućiti da dođete do vrijednih kontakata u poslovnom svijetu i da uradite efikasnu ličnu promociju ili promociju brenda kojeg zastupate.

Kurs je namijenjen osobama koje se bave marketingom, a žele dodatno savladati i digitalni marketing, onima koji imaju svoju kompaniju/brend i žele povećati njenu online prisutnost, studentima i profesionalcima koji žele savladati osnove digitalnog marketinga.
Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 120,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu u prilogu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 09.08.2021. godine do 12:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

 

Izvor: https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X