kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na webinar „Kako pripremiti uspješan projektni prijedlog za EU fondove“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na webinar „Kako pripremiti uspješan projektni prijedlog za EU fondove“ koji će biti održan 27.10. i 28.10.2021. godine putem Zoom online platforme.

Webinar ima za cilj da prezentira mogućnosti povlačenja EU finansijskih sredstava u periodu 2021.-2027. godina i omogući polaznicima sticanje neophodnih teoretskih i praktičnih znanja o EU programima u okviru kojih potencijalni aplikanti iz Bosne i Hercegovine mogu prijavljivati projektne prijedloge. U toku webinara polaznici će imati priliku da se upoznaju sa svim otvorenim programima EU relevantnim za kompanije i druge institucije poput IPA III, HORIZON EUROPE, Erasmus+, Creative Europe, kao i drugim EU programima za period 2021.-2027. godina.

Pored toga, na obuci će se prezentirati upravljanje projektnim ciklusom od programiranja do ocjene postignuća, te priprema projekta odnosno pristup logičkog okvira kao i metodologija ispunjavanja projektne aplikacije po traženim elementima. Polaznici će imati priliku da se upoznaju sa svim fazama razvoja projekta od osmišljavanja projektne ideje, pronalaženja partnera, pa do pripreme i pisanja prijedloga projekta, te pripreme budžeta i implementacije odobrenog projekta.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 250,00 KM+PDV. Za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%., a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, trening materijali i certifikat o pohađanju obuke. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 18.10.2021. godine u 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

 

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X