kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na webinar „Kako bh. kompanije mogu postati inovativnije uz korištenje kickbox metodologije“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji sa organizacijom i-dijaspora u okviru projekta i-platform/Dijaspora za razvoj Bosne i Hercegovine organizira webinar na temu „Kako bh. kompanije mogu postati inovativnije uz korištenje kickbox metodologije“, koji će se održati preko Zoom platforme/aplikacije u četvrtak, 19.11.2020. godine, od 13:00 od 14:30 sati.

Na ovoj prezentaciji diskutovat ćemo o značaju intrapoduzetništva za korporacije i njihove uposlenike. U uvodu govorimo o Kickbox metodi u korporacijskim inovacijama za aktiviranje uposlenika i stvaranje vrijednih poslovnih modela za kompanije. Ovu metodu otvorenog koda razvio je Adobe, a primijenile su je hiljade kompanija širom svijeta. Vjerujemo da ova metoda ima potencijal da odigra značajnu ulogu u jačanju intrapoduzetništva i korporacijskih inovacija u BiH.

Učešće na webinaru je besplatno za sve predstavnike poslovne zajednice i uposlenike bh. kompanija koji izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca , najkasnije do 18.11.2020. godine do 12:00 sati.

Broj mjesta je organičen, zbog čega se preporučuje blagovremena prijava na webinar.

Više informacija možete dobiti u Pozivnom pismu (prilog), upitom na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba ili pozivom na broj telefona 033/566-204.

Poziv

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/poziv-na-webinar-kako-bh-kompanije-mogu-postati-inovativnije-uz-koristenje-kickbox-metodologije/

Back To Top
X