kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na seminar/webinar Škola javnih nabavki

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na seminar/webinar Škola javnih nabavki koji će biti održan 03.03. i 04.03.2022. godine .
Škola javnih nabavki je dvodnevni edukativni događaj posvećen problematici javnih nabavki. Učesnici će moći pratiti edukaciju u formi seminara odnosno u učionici ili online u formi webinara. Predavanja u „Školi javnih nabavki“ su koncipirana prema potrebama ugovornih organa i ponuđača–privrednih subjekata, kombinovana sa praktičnim prikazima rada na portalu javnih nabavki, tako da pružaju polaznicima informacije o svim novinama i aktuelnim rješenjima u sprovođenju postupaka javnih nabavki. Na webinaru će se prezentirati proces javnih nabavki po svim elementima kao i primjeri iz prakse.

Cilj webinara je jačanja kapaciteta i stručnih kompetencija polaznika webinara u području javnih nabavki. Škola javnih nabavki je namijenjena ponuđačima i ugovornim organima, kao i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 250,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije i certifikat o pohađanju edukacije.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće u Školi javnih nabavki, prilikom popunjavanja online prijavnog obrasca u rubrici „ime i prezime“, pored imena i prezimena, naznačite da li se prijavljujete na seminar (učionica) ili webinar (online). Ukoliko se prijavljujete na seminar, potrebno je voditi računa o svim propisanim preventivnim epidemiološkim mjerama poput nošenja zaštitnih maski, neophodne socijalne distance i sl. Online prijavni obrazac je potrebno ispuniti najkasnije 25.02.2022. godine do 16:00. Neposredno prije početka edukacije učesnici, koji učestvuju na webinaru, će dobiti pristupni link. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X