kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na seminar “Osnovni sigurnosni zahtjevi za određene grupe neprehrambenih proizvoda”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Agencijom za nadzor nad tržištem Bosne i Hercegovine organizira seminar na temu “Osnovni sigurnosni zahtjevi za određene grupe neprehrambenih proizvoda” koji se planira održati 26.03.2020. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Seminar će pomoći poslovnim subjektima da se podrobnije upoznaju sa zahtjevima za stavljanje sigurnih proizvoda na tržište Bosne i Hercegovine kako bi zaštitili svoje poslovanje i svoje kupce, te poboljšali svoju konkurentsku poziciju.

Cilj seminara je upoznati poslovne subjekte koji se bave proizvodnjom, uvozom i distribucijom sa njihovim obavezama, pravima i zahtjevima za stavljanje na tržište trotineta za djecu, nosiljki za dojenčad, roštilja na čvrsto gorivo, električnih tostera, pekača za hljeb, uvijača i pegla za kosu, električnih rešoa, kvarcnih sobnih grijalica, ručnih električnih makaza za živicu, ručnih penosivih motornih lančanih pila, industrijskih kaciga, drvenih podova i parketa i laminatnih podnih obloga.

Učešće na seminaru je besplatno. Više informacija možete naći u pozivu i programu seminara.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 24.03.2020. godine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

Back To Top
X