kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Poziv na Radionicu na temu „Pristup finansijama (A2F)“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) kao koordinator BITNET konzorcija u Federaciji Bosne i Hercegovine u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) i ProCredit Bank BiH organizuje besplatnu radionicu na temu „Pristup finansijama (A2F)“ koja će će se održati 28.10.2019. godine, u prostorijama Komore, Branislava Đurđeva 10, 71000 Sarajevo, (Velika sala u prizemlju) sa početkom registracije učesnika u 09:30 sati.

Cilj radionice je upoznavanje kompanija sa dostupnim finansijskim sredstvima i uslugama koja su namjenjena malim i srednjim preduzećima u okviru programa Evropske unije COSME i InnovFin EU Finance. Učesnici će imati priliku da se upoznaju i sa uslugama koje su dostupne u okviru projekta EEN mreže u Bosni i Hercegovini.

U okviru radionice će predstavnici Evropske banke za obnovu i razvoj – EBRD i ProCredit Banke predstaviti aktuelne kreditne linije Evropskog investicionog fonda, Program za podršku konkuretnosti malih i srednjih preduzeća, te savjetodavne usluge za mala i srednja preduzeća.

Pozivamo zainteresovane za učešće na pomenutom predavanju, da svoje prisustvo prijave najkasnije do petka, 25.10.2019. godine, do 12.00 sati putem linka Prijava.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-241, kontakt osoba Jadranka Stany.

Učešće na ovoj Radionici je besplatno.

 

Poziv

Program

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X