kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na prezentaciju: „Tržišni segmenti i kanali prodaje zamrznute maline na tržištima SR Njemačke i Francuske“

Vanjskotrgovinska/ Spoljnotrgovinska komora BiH, je u drugoj polovini 2020. godine, provela istraživanje interesa izvoznika jagodičastog voća za potrebama usluga promocije izvoza.
Istraživanje je pokazalo da domaće kompanije imaju najveći interes za njemačkim i francuskim tržištem i shodno tome VTK/STK BIH je uz pomoć SIPPO-vog (Švajcarski program promocije izvoza) eksperta, sprovela istraživanje tržišnih segmenata i kanala prodaje na navedenim tržištima, te identifikovala listu potencijalnih kupaca.
Cilj prezentacije je da se izvoznicima maline omogući upoznavanje sa dosadašnjim aktivnostima, kao i da se približe tržišni segmenati i kanali prodaje zamrznute maline na tržištima SR Njemačke i Francuske.
S tim u vezi, sve zainteresovane, pozivamo na događaj koje će se održati u četvrtak, 15.07.2021., sa početkom u 12:00 h u prostorijama VTK/STK BIH u Sarajevu.
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do srijede 14.07.2021. do 12:00h. na email: rados.sehovac@komorabih.ba ili tel. 033 566 184.

Agenda

 

Izvor: https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X