kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na online poslovni forum 2021: „Instrument za razvoj i inovacije preduzeća na Zapadnom Balkanu (WB EDIF)„ 25.06.2021.

Privredna komora Srbije uz podršku Evropske mreže preduzetništva (EEN) i Evropskog investicionog fonda, a u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže FBiH), organizuje online poslovni forum 2021: „Instrument za razvoj i inovacije preduzeća na Zapadnom Balkanu (WB EDIF)„ koji će se održati 25. juna 2021. godine sa početkom u 10 sati.

Osnovni cilj foruma je da se malim i srednjim preduzećima na Zapadnom Balkanu predstave mogućnosti za finansiranje u okviru EU programa za podršku sektoru MSP na Zapadnom Balkanu – WB EDIF kroz povolјnije uslove finansiranja. Učesnici će biti u prilici da se upoznaju sa primjerima dobre prakse i iskustvima preduzeća koja su dobila podršku iz WB EDIF programa.

U drugom djelu poslovnog foruma uz podršku Evropske mreže preduzetništva bit će organizovani bilateralni sastanci predstavnika malih i srednjih preduzeća na Zapadnom Balkanu i finansijskih institucija koje učestvuju u realizaciji WB EDIF programa. Učesnici će imati priliku da u razgovoru sa predstavnicima institucija pronađu najadekvatnija rješenja i obezbjede sredstva za realizaciju svojih poslovnih projekata i ideja.

Događaj je namijenjen preduzećima iz svih sektora privrede, nezavisno od njihove faze razvoja.

Učešće na WB EDIF-u poslovnom forumu je besplatno.

Krajnji rok za registraciju je 25. juni 2021. godine. Učešće na online konferenciji i b2b susretima je besplatno. Registracija se vrši putem linka: https://finno.b2match.io/signup

Sve informacije o forumu i online B2B susretima su dostupne na zvaničnoj web stranici: https://finno.b2match.io/

Ukoliko ste zainteresovani da, sjedeći u kancelariji ili kod kuće, na jednostavan i brz način proširite svoju poslovnu mrežu i saznate više o mogućnostima finansijske podrške isključivo namijenjene firmama sa Zapadnog Balkana, b2b sastanci za vrijeme WB EDIF poslovnog foruma su pravo mjesto za Vas.

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

Izvor: https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X