kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na online događaj pod nazivom „Future Workwear 2023 ”

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu da će se događaj pod nazivom: „Future Workwear 2023“, u organizaciji Evropske preduzetničke mreže- ZENIT GmbH (EEN Sjeverna Rajna-Vestfalija) i suorganizaciji VTK/STK BiH i drugih partnera, održati u periodu od 1. septembra 2023 . do 31. oktobra 2023. godine u online formatu.

Pozivamo vas da budete dio ovog događaja i uzbudljivih radionica, predavanja, diskusija i povezivanja koji će se održati tokom ovog događaja.

Online događaj „Future of Workwear“ se fokusira, prije svega, kako na mlade tako i na iskusne preduzetnike iz oblasti sigurnosti i zaštite na radu, tekstilnih inovacija, nosivih stvari, dobavljača i logistike.

Sve informacije o online B2B susretima, uključujući registraciju i online dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici https://future-workwear-2023.b2match.io/.

Registrirati se možete idirektno putem linka https://future-workwear-2023.b2match.io/signup.

Kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj komori /Spoljnotrgovinskoj komori Bosne i Hercegovine je Mersiha Selmanović, mersiha.selmanovic@komorabih.ba, telefon: +387 33 56 62 42.

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X