kalendar

Nothing from September 26, 2020 to October 26, 2020.

skip to Main Content

Poziv na online B2B susrete “Qatar Matchmaking Event”

Poziv Na Online B2B Susrete “Qatar Matchmaking Event”

Razvojna banka Katara u saradnji sa Ministarstvom trgovine i industrije Države Katar u okviru Evropske preduzetničke mreže, a u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže FBiH), organizuju online poslovne susrete “Qatar Matchmaking Event” koji će se održati 7. jula 2020. godine.

Cilj poslovnih online susreta je okupljanje vrhunskih kompanija, distributera i preduzeća iz svijeta, u svrhu razvijanja poslovnog partnerstva sa kompanijama iz Katara i dobivanja saznanja o proizvodnim mogućnostima Katara. To se, prije svega, odnosi na kompanije iz sektora građevinarstva i industrije građevinskog materijala i plastike.

Događaj će omogućiti kompanijama da stupe u kontakt sa potencijalnim dobavljačima, distributerima, partnerima za zajedničko ulaganje i predstavnicima vlasti, čime se ostavaruje direktna veza između poslovnih i industrijskih zajednica Katara.

Učešće na online B2B susretima je besplatno.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovim online B2B susretima potrebno je da se registrujete na linku: https://made-in-qatar-2020.b2match.io/signup 

Više informacija o samom događaju možete pronaći putem web stranice: https://made-in-qatar-2020.b2match.io

Napomena: Prilikom registracije potrebno je odabrati ispravnu vremensku zonu.

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/poziv-na-online-b2b-susrete-qatar-matchmaking-event/

Back To Top
X