kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV NA MURCIA FOOD BROKERSKI DOGAĐAJ

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva predstavnike kompanija, univerziteta, tehnoloških centara i istraživačkih instituta na Murcia FOOD Brokerage Event, besplatni događaj u organizaciji Regionalne razvojne agencije regije Murcia, u okviru Evropske preduzetničke mreže EEN SEIMED. Murcia Food Brokerage Event se organizuje u saradnji s Tehnološkim centrom za industriju hrane i konzervi CTC.

Ove godine se nudi mogućnost prisustva na onsite sastancima 11. i 12. maja 2023. godine. Za one koji nisu u mogućnosti da putuju ili rezervišu sastanke na licu mjesta, nudi se mogućnost online susreta 15. i 16. maja 2023. godine.

Registraciju možete obaviti do 9. maja 2023. godine.

Za više informacija o događaju, molimo da posjetite stranicu: https://murciafood2023.b2match.io/

Murcia Food Brokerage Event 2023 će predstaviti najnovije kreacije u oblasti prehrambene tehnologije, te na taj način pružiti kompanijama iz različitih evropskih zemalja odličnu priliku za održavanje bilateralnih sastanaka s ciljem uspostavljanja sporazuma o tehnološkoj saradnji.

U okviru 11. međunarodnog simpozija o prehrambenoj tehnologiji bit će održano niz konferencija i prezentacija na kojima će biti predstavljene najnovije kreacije u sektoru. Simpozij će biti održan 11. maja 2023. godine.

Prošle godine je na 730 bilateralnih sastanaka učestvovao 681 učesnik iz 39 zemalja. Objavljeno je 575 tehnoloških ponuda i zahtjeva.

Učešće je otvoreno za kompanije, univerzitete, tehnološke centre i istraživačke institute iz cijele Evrope sa zahtjevima i ponudama za naprednu ili inovativnu tehnologiju hrane.

Kontakt osoba: Jadranka Stany
E-mail adresa: jadranka.stany@komorabih.ba
Tel: 033/566-243

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X