kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na konferenciju: Mašine i postrojenja za drvnu i drvnoprerađivačku industriju i industriju namještaja u BiH

Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) pod pokroviteljstvom Ministarstva za privredu i zaštitu klime SR Njemačke, srdačno Vas poziva na stručnu konferenciju na temu: „Mašine i postrojenja za drvnu i drvnoprerađivačku industriju i industriju namještaja u BiH“ koja će se održati u četvrtak 13. oktobra 2022. godine sa početkom u 10 sati (početak registracije od 09.15 sati), u hotelu Holiday u Sarajevu.

 

Konferencija je prvenstveno namijenjena bh.privrednicima iz drvnoprerađivačkog sektora u BiH s ciljem spajanja sa zainteresiranim njemačkim kompanijama kao potencijalnim poslovnim partnerima, te ostvarenju poslovne saradnje.

 

Imaćete priliku da saznate više o trendovima u drvnoj i industriji namještaja u Njemačkoj, kakvo je stanje drvnoindustrijskog sektora u BiH i sa kojim izazovima se suočava, kakva je tehnološka opremljenost domaćih preduzeća. Nakon uvodnih izlaganja, sedam njemačkih kompanija će predstaviti svoje proizvodne programe i usluge, a po završetku konferencije prijavljeni učesnici imaće priliku da održe B2B-sastanke sa odabranim njemačkim kompanijama.

 

Njemačke kompanije učesnice konferencije:

  • Surplex GmbH
  • NESTRO Lufttechnik GmbH
  • G. Kraft Maschinenbau GmbH
  • Vecoplan AG
  • PEINER SMAG Lifting Technologies GmbH
  • Wimmer Wohn-kollektionen GmbH
  • PDS GmbH

Učešće na konferenciji je besplatno, uz obezbijeđen simultani prevod. Program konferencije će biti dostupan na web stranici www.ahk.ba

Molimo Vas da se prijavite za konferenciju do utorka, 04. oktobra 2022. godine putem linka . U slučaju da ste zainteresovani da se sastanete sa nekom od njemačkih kompanija u okviru B2B-sastanaka, molimo Vas da to naznačite prilikom registracije.

Više informacija na 033 265 911

Back To Top
X