kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV NA IV POSLOVNI FORUM PRIVREDNE KOMORE FBiH

Privredna / Gospodarska komora FBiH poziva Vas da uzmete učešće na IV Poslovnom forumu P/G K FBiH, koji će se održati u utorak, 03.12.2019. godine u Sarajevu, u prostorijama Hotela Austria & Bosnia.

Akcenat ovogodišnjeg Poslovnog foruma stavljen je na privlačenje značajnih stranih investicija u BiH kroz punu realizaciju potencijala i mogućnosti koje naša zemlja nudi ulagačima. Nadalje, kao sektor koji karakteriše dinamičan razvoj te snažna izvozna orijentacija, u fokusu IV Poslovnog foruma je automobilska industrija, a bit će govora također i o pametnim industrijama te mogućnostima koje one nude.

Poslovni forum organizira se pod pokroviteljstvom Premijera Vlade FBiH, te uz sponzorsku podršku USAID WHAM projekta i UNDP-a. Na ovom događaju očekuje se učešće predstavnika renomiranih kompanija automobilske industrije, vlada, nevladinih i međunarodnih organizacija, te eksperata iz oblasti automotiva.

Učešće na Poslovnom forumu je besplatno. Više informacija o Poslovnom forumu možete pronaći u priloženom pozivnom pismu i preliminarnoj agendi.

Molimo Vas da prijavu učešće izvršite do 26.11. online putem slijedećeg linka: http://kfbih.com/forum-registracija.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte 033 217 782  ili m.velic@kfbih.com

 

Agenda

Back To Top
X