kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na INTERNATIONAL SILKROAD BUSINESSMEN SUMMIT/TRABZON

Pozivamo Vas na “İnternational Silk Road Businessmen Summit Trabzon”, Turska.
Međunarodni Samit privrednika „Put svile“ je 4. po redu koji se sastoji od aktivnosti koje imaju za cilj da identificiraju i uklone prepreke razvoju trgovine i investicija duž „Puta svile“, te da razviju trgovinske i investicione odnose među državama regiona. Ovaj događaj ima namijenu uspostavljanja nove suradnje među privrednicima regiona.
Samit se održava 27.11 – 29.11.2019 godine. u Trabzonu. BIGMEV Vam omogućuje poslovno povezivanje i na taj način razvija Vaše poslovanje sa renomiranim turskim kompanijama.
Samit će Vam omogućiti razmjenu iskustva i nove pristupe u sektorima mašina, građevinskih materijala, prehrambene industrije, namještaja, tekstila, plastike, transporta, turizma i kulture.
Samit mogu da posjete dva predstavnika iz jedne kompanije. Cijena posjete samita za jednog učesnika iznosi 200 KM + PDV.
BIGMEV Vas poziva da posjetite ovaj samit od 27.11.2019. do 29.11.2019.godine.
Organizator samita pokriva troškove povratne avionske karte SARAJEVO-ISTANBUL-TRABZON-ISTANBUL – SARAJEVO, smještaja sa doručkom za tri noći, ulaznicu na samit, interni transferi. Učesnici će biti smješteni u elitnom i renomiranom hotelu sa 5* zvijezdica.
Nije dozvoljena posjeta djece ili osoba koje nisu zaposlene u kompaniji!

Za više informacija o samitu posjetite web stranicu:
http://www.trabzonsilkroad.org/index.php
BIGMEV poziva sve zainteresovane kompanije da se prijave najkasnije do 21.11.2019!

 

Agenda

Back To Top
X