kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na edukaciju: Podrška učešću firmama iz BiH u EU programima

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizuje seminar na temu „Podrška učešću firmama iz BiH u EU programima“ koji će se održati 24.03.2020. godine u prostorijama Komore u Sarajevu.

Seminar ima za cilj razvoj kompetencija i vještina u okviru programa Evropske unije „Horizon Europe“ odnosno “Enhanced EIC Pilot” sa fokusom na mala i srednja preduzeća (MSP). Na seminaru će se prezentirati mogućnosti učešća u “Enhanced EIC Pilot” te pojasniti preduslovi za dobijanje finansijskih sredstva koja su na raspolaganju, objasniti kako ovaj program može pomoći u internoj „value transformation“ i kako funkcionira proces kandidovanja i odabira korisnika finansijskih sredstava u okviru “Horizon Europe” programa Evropske unije.

Seminar je namijenjen predstavnicima malih i srednjih preduzeća, mikro preduzeća, organizacija za podršku biznisu, agencija za podršku inovativnosti, udruženja poduzetnika i sl.

Za učešće na seminaru, naplaćivati će se kotizacija u iznosu od 100,00 KM (+ PDV). U cijenu su uključena stručna predavanja, seminarski materijali, ručak i osvježenje za vrijeme planiranih pauza i certifikat o pohađanju seminara.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 16.03.2020. godine. Nakon izvršene prijave, blagovremeno ćete biti obavješteni o detaljima vezano za uplatu kotizacije. Napominjemo da je broj mjesta za učešće na seminaru ograničen. Više informacija o seminaru možete pronaći u pozivu i program seminara. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

 

Poziv

Program

 

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X