kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na edukaciju „IT sigurnost i zaštita podataka“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji s AvaCom GROUP d.o.o. i IDC d.o.o. organizira edukaciju za IT djelatnike i administratore na temu „IT sigurnost i zaštita podataka“.
Edukacija će se održati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Sarajevu, od 18. do 20.03.2019. godine.

Cyber sigurnost predstavlja najveći izazov današnjice. Svjedoci smo svakodnevnih napada na podatke klijenata, ransomware ucjena i krađa identiteta. Iz ovog razloga Vam želimo ukazati na važnost edukacije IT djelatnika i administratora, kako od napada zaštititi podatke kompanije za koju rade. Pozivamo Vas da zajednički podignemo sigurnost Vaše organizacije na najviši nivo.

 

Za učešće na edukaciji je predviđena kotizacija u iznosu od 500,00 KM (PDV uključen u cijenu), a u cijenu je uključeno:
• Edukacija
• Prezentacije i materijali
• Kafa i osvježenje na pauzama
• Certifikat Cyber Security Advisor

 

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog obrasca (prilog) i dostavljanjem istog na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba.
Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava. Krajnji rok za dostavljanje prijava je četvrtak, 14.03.2019. godine do 16:00 sati.

Za pohađanje navedene obuke poželjno bi bilo da se prijave predstavnici kompanija koji posjeduju više ili napredno znanje o upravljanju IT rizicima.
Sve dodatne informacije u vezi sa radionicom možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-204 (kontakt osoba: gospodin Mirza Konjo, Sektor za edukaciju VTK BiH).

 

Poziv
Program
Prijava

 

 

Izvor: http://komorabih.ba

Back To Top
X