kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na edukaciju „Ekonomska diplomatija – Modul 4“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji s Agencijom za državnu službu BiH, Privrednom komorom RS, Predstavništvom fondacije Konrad Adenauer u BiH i nadležnim ministarstvima organizira drugi ciklus edukacije na temu „Ekonomska diplomatija“ (Modul 4), koji će se održati 12. i 13.11.2019. godine u Banja Luci (Privredna komora RS, ulica Đure Daničića 1/II).

Ovaj program edukacije se realizira uz saglasnost Agencije za državnu službu BiH, koja je izvršila certificiranje Vanjskotrgovinske komore BiH kao izvođača obuke za navedenu temu. Prvi ciklus edukacije je uspješno realiziran u 2016. i 2017. godini u Sarajevu uz prisustvo više od 300 učesnika, a Moduli 1-3 drugog ciklusa edukacije su uspješno organizirani u 2018. i 2019. godini u Banja Luci.

Cilj obuke je pružiti konkretne informacije i neophodna znanja predstavnicima bh. kompanija i državnim službenicima, kako bi što kvalitetnije obavljali svoj posao, a samim time dali doprinos unapređenju međunarodne ekonomske saradnje. Edukacija je besplatna za sve učesnike koji blagovremeno popune online prijavni obrazac, a najkasnije do petka, 08.11.2019. godine. Više informacija u vezi sa ovom edukacijom možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-204 (kontakt osoba je gdin. Mirza Konjo; Sektor za edukaciju VTK BiH).

 

Poziv

Program

Prijava

 

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X