kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv mladim preduzetnicima za učešće u programu „Erasmus za mlade preduzetnike“

Pokrenite i unaprijedite vlastiti posao uz podršku iskusnih preduzetnika!

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da je Eda – Agencija za razvoj preduzeća objavila javni poziv mladim preduzetnicima i onima koji žele da to postanu, za učešće u programu Evropske unije „Erasmus za mlade preduzetnike“.

Riječ je o programu prekogranične razmjene koji mladim i potencijalnim preduzetnicima iz BiH pruža priliku da otputuju u neku od zemalja regiona ili Evropske unije, tamo sarađuju sa iskusnim i uspješnim preduzetnicima i dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da razviju svoju poslovnu ideju, poboljšaju biznis plan i pokrenu svoj biznis.

Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje razmišljaju o pokretanju svog biznisa ili su ga pokrenule u prethodne 3 godine, vole da putuju i žele da prošire mrežu svojih kontakata.

Ovu priliku je već iskoristilo nekoliko proaktivnih preduzetnika iz BiH.

U bazi podataka programa „Erasmus za mlade preduzetnike“ je registrovano oko 13.000 preduzetnika domaćina i preko 21.000 mladih preduzetnika iz 45 država, a do sada je uspješno realizovano preko 11.500 posjeta.

Mladi i potencijalni preduzetnici iz BiH koji žele da dobiju detaljnije informacije o programu i načinu prijavljivanja, treba da najkasnije do subote, 30.9.2023. godine popune online obrazac.

Za dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati Edu – Agenciju za razvoj preduzeća (kontakt osoba Pavle Miovčić pavle.miovcic@edabl.org, telefon 051/300-241).

 

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X