kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV KREATIVCIMA – EDUKATORIMA ZA MENTORSTVO NA RADIONICAMA – PRIJENOS ZNANJA I UČENJE TEHNIKA/VJEŠTINA KREATIVNOG STVARANJA

Agencija ZEDA pokreće ciklus kreativnih radionica koje će se održati u aprilu ili maju, zavisno od programa rada, u prostorijama Agencije ZEDA (Zenica) . Nismo željeli ograničili o kojim radionica je riječ nego ostavljamo vama da nam predložite, te će Komisija odabrati one za koje bude najviše interesovanja.
Pozivamo kreativce/edukatore da ponude programe za radionice na kojima žele biti mentori/edukatori.
Mi smo kroz Blog na kojem smo napisali stotine priča o kreativcima, njihovim počecima, razvoju i onome što su danas, saznali da su mnogi od njih imali težak put učenja – samostalno/internet i većina je naglasila da su radionice namijenjene kreativcima VRLO POTREBNE.
Mi smo to ČULI, PREPOZNALI i NEĆEMO IGNORISATI!

Ono što od vas tražimo jeste da nam vi trebate dostaviti informacije:
1. Za koju radionicu se prijavljute
2. Koliko traje radionica (sati/dana)
3. Koja je cijena radionice
4. Potrebni repromaterijal
5. Za koliko učesnika po grupi je radionica prilagođena

Sponzora za repromaterijal već imamo, a to je FEDI d.o.o. Zenica.
Važno je naglasti da Agencija ZEDA u saradnji s Gradom Zenicom planira organizovati Sajam kreativaca tokom Zeničkog ljeta na kojem će svi zainteresovani imati priliku izlagati svoje radove.
Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, detaljnije informacije možete saznati na 032 449 – 412, a svoje programe šaljite na ajna@zeda.ba.

Rok za prijave je: 27. marta 2019. godine.

Back To Top
X