kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv: Drugi regionalni Butterfly Forum za inovacije i poslovanje

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da Vijeće za regionalnu saradnju (RCC), sa svojim partnerima iz projekta Inovacija i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u BiH, koji implementiraju Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH i Enterprise Europe Network (EEN), organizuju Drugi regionalni Butterfly Forum za inovacije i poslovanje koji će se održati 6. i 7. decembra 2022. godine u Hotelu Hills Sarajevo.

Regionalni Butterfly Innovation and Business Forum osmišljen je da produbi  razumijevanje postojećih mogućnosti za inovacije na Zapadnom Balkanu.

Nakon nagrađivanja prvog izdanja Foruma 2021. godine, organizatori nastavljaju da pomažu razvoju regionalnog inovativnog ekosistema.

Ovogodišnji Forum će se fokusirati na promociju održivih modela akademske i poslovne saradnje i centara za digitalne inovacije (DIH).

Predviđaju se diskusije vezano za inovativne inicijative širom Jugoistočne Evrope. Govornici će podijeliti svoja iskustva “iz prve ruke”.

Više informacija o predstojećem Forumu dostupno je u aktima: Agenda / Administrativne informacije.

Zainteresovani za učešće na događaju potrebno je da se registruju ovdje .

Za sve dodatne upite i pitanja molimo da se obratite na e-mail adrese: elvira.ademovic@rcc.int i monika.petrova@rcc.int

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X