kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Poziv 1. Sarajevo Tourism Summit, 27.-27.4.2023., Hotel Hills

Business Concierge Center u suorganizaciji s agencijom Topcom marketing i u partnerstvu sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine organizuje 1. Sarajevo Tourism Summit koji će biti održan 26. i 27. aprila 2023. godine u Hotelu Hills, Sarajevo.

Cilj Samita je okupiti stručnjake iz oblasti turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva, kao i srodnih grana privrede, kako bi se upoznali s novim trendovima, kretanjima i aktuelnostima iz navedenih oblasti. Summit je regionalnog karaktera, te se očekuje više od 300 gostiju/učesnika, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz ostalih zemalja okruženja.
Dvodnevni događaj je zamišljen u formi panel diskusija, case studya i prezentacija, a do sada je potvrđeno preko 40 vrhunskih predavača iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore. Neki od njih su:
Nikola Avram/Alpha Hotel Management-Srbija, Stanka Karažija /Accor/Movempick-Hrvatska, Robert Decešin RIO PUTIVANJA- Travel BLOGER-BiH, Martina Lučić Čanak/Best stay-Hrvatska, Filip Đoković/hotel Crni vrh-Srbija, Nemanja Dimić/Mekst konferencija-Srbija/Novi Sad, Maša Mahmuta Aganovic/Infinity-BiH, Muamera Planjac/Eduka -BiH, Nikola Milović/hotel Metropol palace-Srbija, Beograd, Boro Todorovic/La Pista Kopaonik, prof. Almir Peštek/Ekonomski fakultet UNSA BiH, Marina Maljurić/Montenegro tourist service-Crna Gora, Marija Šečibović /Visoka škola turizma/-BiH, Aida Terzić hotel Pino Nature-BiH, Mirza Karić/Dubos consulting.-BiH, Dejan Pejčinović/Hotel Fruške terme-Srbija, Marija Ognjenović-Hotel Gorski Kopaonik-Srbija, itd.

U okviru samita biće obezbijeđeni master vinski show, spirit & olive oil degustacije, kao i show prezentacije za coffee & chocolate te izložbeni prostori za sponzore i prijatelje samita iz različitih segmenata.

Više informacija o samitu možete pronaći na www.tourismsummit.ba ili putem info-mail adrese info@tourismsummit.ba

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X