kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Postanite stipendista na Univerzitetu Edinburg

Univerzitet Edinburg raspisuje poziv za prijave za stipendijski program u oblasti regenerativne neurologije. Univerzitet se nalazi u Velikoj Britaniji. Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta.

 

OBLAST:

Medicina

 

OPIS

Da li želite da iskoristite šansu za finansiranje master studija? Prijavite se za stipendiju “Anne Rowling klinika za regenerativnu neurologiju” koju finansira Univerzitet Edinburg. Program je otvoren za genijalne kandidate koji žele da studiraju program osnovnih ili master studija za matične ćelije i translacijsku neurologiju na univerzitetu za akademsku 2019/20 godinu. Univerzitet Edinburg je drugi univerzitet po popularnosti u Britaniji i šesti po starosti. World University Rankings ga je rangirao na 18 mjestu u svijetu. Studirajući na ovom univerzitetu kandidati dobijaju pomoć da razumiju i otkriju svoje vještine.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta.

 

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili prvo se morate upisati na master program na https://www.ed.ac.uk/studying/online-learning/postgraduate, a onda ispuniti aplikacionu formu na https://www.myed.ed.ac.uk

 

ROK ZA PRIJAVU:

23. avgust 2019.

Detaljnije na: https://www.ed.ac.uk/…/e-learning/regenerative-neurology

 

Izvor: mladiinfo.me

Back To Top
X