kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poslovni forum privrednika drvoprerađivačkog sektora i opremanja objekata BiH- Crna Gora

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, a uz podršku Evropske preduzetničke mreže, organizira Poslovni forum privrednika drvoprerađivačkog sektora i opremanja objekata iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Poslovni forum će se održati 29.01.2020. godine u Podgorici (prostorije PK Crne Gore).

Cilj posjete je unapređenje ekonomskih odnosa između dvije zemlje sa fokusom na konkretne prezentacije ponude proizvoda i usluga prisutnih kompanija iz Bosne i Hercegovine za potrebe opremanja hotelskih i ugostiteljskih kapaciteta na tržištu Crne Gore.

Imajući u vidu položaj i značaj crnogorskog tržišta, vjerujemo da bi ova posjeta doprinijela uspostavljanju novih kontakata i unapređenju poslovne saradnje sa crnogorskim partnerima.

O detaljima programa posjete zainteresovani će biti blagovremeno obaviješteni. Napominjemo da učesnici (kompanije ) iz Bosne i Hercegovine samostalno snose troškove smještaja i prevoza.

Pozivamo Vas, ukoliko imate interesa da uzmete učešća u ovoj delegaciji, te da popunjenu priloženu prijavu dostavite najkasnije do 10.01.2020. godine na e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba ili na fax: 033 214 292. Kontakt osoba je Mersiha Selmanović.

 

Pozivno pismo

Prijavni obrazac

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X