kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Pogodnosti za poslovnu posjetu sajmu turizma u Beogradu

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je obaviještena da će se 42. međunarodni sajam turizma održati od 20. do 23. februara 2020. godine na Beogradskom sajmu pod sloganom „Put pod noge“.

Najveći i najvažniji turistički događaj u Srbiji i jugoistočnoj Europi, svakog februara uspješno promovira najnovije trendove i događaje u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepcije i mogućnosti putovanja i otvara nove perspektive u razvoju turističkog poslovanja.

Reprezentativne turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistička naselja, aviokompanije i međunarodni turoperatori nastupit će u halama Beogradskog sajma i ponuditi poslovnim posjetiteljima turističke pakete, proizvode i usluge za predstojeću turističku sezonu.

Organizatori sajma pozivaju zainteresovane da se pridruže programu kupca koji ima za cilj poboljšati poslovne odnose jednog od najvećih sajmova u jugoistočnoj Europi.

 

Paket za kupca uključuje:
– Besplatan smještaj u Beogradu (4 zvjezdice, tri noćenja),
– Pristup internetskoj bazi izlagača,
– Pristup svim događajima (otvorena svečanost, prezentacija, popratna događanja),
– Pozivnica za VIP zabavu (srpska loza i hrana),
– Pristup poslovnoj jezgri (besplatan Wi-Fi, osvježenje, mjesto za kratke poslovne sastanke, pomoć u dogovoru za sastanke, informacije o izlagačima (Vodič), korištenje računara),

Zainteresovani za učešće u ovom programu potrebno je da ispune prijavu i skeniranu pošalju putem e-maila na adresu visitus@sajam.rs.

Organizator će kontaktirati samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u navedenom programu.

Beogradski sajam više od 35 godina ispunjava sve svjetske standarde u poslovanju, a svake godine privlači sve veći broj posjetitelja svojom kvalitetnom ponudom i raznovrsnim događanjima. Na Sajmu turizma prošle je godine svoju ponudu predstavilo više od 900 izlagača iz više od 40 zemalja, a broj izlagača premašio je 64 hiljade. Od 2005. godine, pod pokroviteljstvom Sajma turizma, održava se Sajam ugostiteljske opreme – HORECA, u istom razdoblju kao i Međunarodni sajam vina BEOWINE.

 

Više informacija o Sajmu potražite na https://sajam.rs/hr/calendar-2020/tourism-fair/.

Back To Top
X