kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

POČELA RADIONICA 3D MODELIRANJA U AGENCIJI ZEDA U OKVIRU FIND YOUR SPARK DOGAĐAJA

Nakon prvog od četiri Find Your SPARKa ove godine, ova subota rezervisana je za Find Your SPARK Zenica – 3D Edition Powered by NSoft. Glavni organizatori događaja su SPARK iz Mostara i ZeForge – prvi developers community u Zenici. Mjesto održavanja je ZEDA, Zenica, a vrijeme održavanja subota, 20. jula 2019. od 11 do 16 sati.

Glavna tema našeg Find Your SPARK događaja bit će 3D modeliranje i printanje. Ovaj dan bit će u znaku najnovnijih tehnologija kao što su roboti, dronovi, električna vozila, virtualne igre, no naglasak će ipak biti na 3D tehnologiji.

Kao uvod u događaj Agencija ZEDA pokrenula je dvije radionice iz 3D modeliranja (u programu Sketchup) u trajanju od dva sata kako bi se učesnici što bolje pripremili za natjecanje. Prva radionica održana je jučer, a današanje druženje nastavit će se od 14:00 sati.

Tokom Tech Challenge-a u sklopu događaja učesnici će kreirati određeni 3D model na zadanu temu i imat će priliku osvojiti nagradu u obliku 3D Printing Drawing Printer Pen i odlazak na Find Your SPARK Mostar u 9. mjesecu.

Nadamo se da će takmičarski duh biti na nivou u subotu i da ćemo za rezultat imati veoma zanimljive 3D modele.

Back To Top
X