kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

OTVORENE PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA KREATIVNOJ RADIONICI „IZRADA NAKITA I ASESOARA“

Za kraj trećeg ciklusa projekta „Budi kreativan i TI!, ZEDA organizuje kreativnu radionicu „Izrada nakita i asesoara“.
Nakit je neizostavan ukras na svima onima koji drže do svog izgleda i žele izgledati lijepo, neobično i privlačno. Mnogi izdvajaju velike sume novca kako bi kupili unikatne, ručno rađene primjerke nakita koje će uskladiti s odjevnim kombinacijama.
Društvene mreže pune su kreativaca koji se bave izradom nakita koristeći različite tehnike. Ukoliko ste razmišljali da se i sami okušate u pravljenju nakita i dobijete hobi koji ćete uskoro možda baš i vi promovisati putem društvenih mreža, te ga pretvoriti u posao, prijavite se.
Da biste znali da li ste u pravljenju nakita vješti, hoćete li to moći i znati, morate pokušati, a da biste pokušali, morate se prijaviti na 032 449-412 (kontakt osoba je Ajna Dedić).
Prednost imaju oni koji do sada nisu učestvovali na našim radionicama i oni koji su dokazali da su naučeno nastavili primjenjivati!

Radionica će se održati:
15.12.2020.
s početkom od 10:00 sati

Ciljna grupa: od 15 do 50 godina

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X