kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

OTVORENE PRIJAVE ZA Adobe Premiere – Video Editing Like a Pro – Zenica

Agencija ZEDA i ACADEMY387 zajednički organizuju novi kurs – Adobe Premiere – Video Editing Like a Pro – Zenica.

Početak kursa: 03.04.2021. | Trajanje: 2 sedmice (16 h)

Kurs je namijenjen za sve koji žele da uđu u magični svijet video produkcije i post produkcije, te se žele baviti obradom videa kao freelanceri ili uposlenici medijskih kompanija i marketinških agencija.

Kurs će se održati u Zenici, u prostorijama Zeničke razvojne agencije ZEDA, na adresi Zmaja od Bosne bb, Poslovna zona Zenica 1.

Opis kursa:

U svijetu naprednih tehnologija, video zauzima veoma bitan faktor. Više nije moguće naći nijedan proizvod koji se prodaje, a da nema video prezentaciju. Istraživanja pokazuju da će u budućnosti video biti 80 % sadržaja na internetu. Ako tome dodamo sve ostale aspekte obrade videa dolazimo do zaključka da će ljudi koji znaju profesionalno obraditi video uz korištenje sofisticiranih softvera kao što je Adobe Premiere uvijek biti traženi. A ako poznajete osnove filmske i televizijske montaže (što će biti dio kursa) onda za vas granice ne postoje.

Očekivanja i ciljevi:

Cilj kursa je da u potpunosti osposobi i nauči polaznike (koji ne moraju imati nikakvo predznanje o video produkciji i montaži) za samostalan rad u programu Adobe Premiere. To znači da će polaznici samostalno moći da unesu video materijal u Adobe Premiere program i da ga na profesionalan način i na tehnički visokom nivou obrade i naprave bilo koji format video rada po sopstvenoj volji. Polaznici će samostalno moći da montiraju video materijal, da obrade zvuk na profesionalnom nivou i da kreiraju grafičke cjeline kao što su potpisi, logotipi, slike i vektorske grafike koje će kasnije ubaciti u svoj video rad. Kurs omogućava da se savladaju tehnike kreiranja video rada za upotrebu u više različitih aplikacija i na različitim uređajima na svim postojećim sistemima širom svijeta.

Materijali/oprema potrebna za kurs:

Na kurs je potrebno ponijeti vlastiti laptop (poželjno sa instaliranom full ili trial verzijom programa Adobe Premiere)

Trajanje kursa:

Kurs traje 16 h i održavat će se subotom i nedjeljom, u terminu od 10:00 do 14:00.

Cijena kursa iznosi 249 KM. Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako ne budemo imali dovoljan broj prijava.

Kontakt:

e-mail: contact@academy387.com

Telefon: +387 33 941 261

Back To Top
X