kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Otvoren je Javni poziv za akademske zajednice i istraživačke centre za pružanje usluga MSP

Povezati znanja i vještine predstavnika akademske zajednice i istraživačkih centara s potrebama lokalnih poduzeća jedan je od ključnih faktora razvoja privrede. Prepoznajući važnost saradnje, INTERA Tehnološki Park realizira projekt BOOST kojeg podržava projekt “Inovacija i digitalizacija malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME“, koji sufinansiraju Europska unija i Ministarstvo za ekonomski razvoj i saradnju SR Njemačke (BMZ), a implementira GIZ.

U okviru projekta BOOST  otvoren je Javni poziv za sve zainteresirane predstavnike akademske zajednice i istraživačkih centara u Bosni i Hercegovini za pružanje usluga malim i srednjim preduzećima.

Suradnja akademske zajednice i privrednog sektora u okviru spomenutog projekta će biti podržana kroz Shemu inovacijskih vaučera, program osmišljen s ciljem povezivanja predstavnika oba sektora u korist unaprjeđenja razine inovacija i kvalitete proizvoda malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini. Javni poziv je otvoren za sve fakultete, sveučilišta i istraživačke centre koji mogu pružiti neku od usluga iz traženih kategorija:

  • tehnološke inovacijske usluge,
  • pravne usluge i intelektualno vlasništvo,
  • usluge digitalne transformacije,
  • usluge razvoja i internacionalizacije.

Mjesec dana nakon otvaranja Javnog poziva, pristigle prijave će biti evaluirane i bit će kreiran katalog usluga i pružatelja usluga koji će biti sastavnim dijelom Javnog poziva za mala i srednja poduzeća koja će se moći prijaviti za korištenje predstavljenih usluga u okviru svojih inovativnih projekata.

Shema inovacijskih vaučera se realizira kroz jednokratnu financijsku podršku za pruženu uslugu u maksimalnom iznosu od 5.000,00 EUR (protuvrijednost u BAM) te uz obvezno sufinanciranje od 10% koje će osigurati mala i srednja poduzeća s kojima pružatelji usluga ostvare suradnju.

Informirajte se o Javnom pozivu i načinu prijave ovdje, unutar poziva možete pronaći i potrebne priloge, a ukoliko imate dodatna pitanja obratite nam se na boost@intera.ba.

Projekt BOOST, kojeg podržava projekt “Inovacija i digitalizacija malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini“ koji implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Njemačke vlade (BMZ). Cilj projekta je razvoj ekonomije u Bosni i Hercegovini, s posebnim naglaskom na digitalnu transformaciju poslovanja. Projekt “Inovacija i digitalizacija malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini“ sufinancira Europska unija u okviru projekta EU4DigitalSME.

 

Preuzeto: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X