kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

“OSNOVE GELIRANJA NOKTIJU” – RADIONICA KOJA JE UČESNICAMA PRUŽILA PRILIKU DA SAME KREIRAJU SVOJE RADNO MJESTO/”BUDI KREATIVAN I TI!”

U okviru implementacije projekta „Budi kreativan i ti“, Agencija ZEDA je održala sedamnaestu kreativnu radionicu i nastavila ciklus kreativnih radionica koje je započela još u aprilu.
Ovaj put, realizovana je radionica „OSNOVE GELIRANJA NOKTIJU“ koja je učesnicama omogućila da uz pomoć edukatorice nauče koji su alati potrebni za uljepšavanje noktiju, načine pripreme noktiju za nanošenje gela, trajnog laka i tipsi, osnove i tehnike geliranja noktiju, finaliziranje i ukrašavnje geliranih noktiju, izbor materijala, te načine nadogradnje tipsi na prirodne nokte.
Edukatorica na ovoj radionici bila je Lana Mandić koja ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i nerijetko svoje znanje i vještine putem edukacija dijeli sa onima koji se žele okušati u svijetu uljepšavanja i ukrašavanja noktiju.
Ova radionica bila je u znaku turpija, četkica, gelova i boja, te znatiželjnih lica učesnica. Ovo je bila prilika da učesnice radionice dobiju osnovu za početak i njihov prvi korak u svijet uljepšavanja noktiju koji će ukoliko nastave učiti, vježbati i usavršavati se, sutra moći biti njihova prilika da sebi kreiraju radno mjesto. ZEDA svakog ponedjeljka objavljuje priče o ljudima koji su upravo na ovaj način pokrenuli vlastiti biznis.
Ovaj projekat finansiraju Agencija ZEDA, Grad Zenica i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta.
Učešće na kreativnim radionicama projekta „Budi kreativan i ti!“ je besplatno.
Ukoliko do sada niste bili dio naše priče, pratite najave radionica, prijavite se!Učestvujte!

Back To Top
X