kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Organski krevet firme MALAK JANJ promovisan u brošuri imm cologne

U susret narednom sajmu namještaja imm cologne 2022 koji će se održati od 17. do 23. januara/ siječnja 2022. godine u Kelnu, sajam nam nudi informacije o trendovima u industriji interijera koji će vladati scenom u budućnosti.

Posljednje online izdanje brošure imm cologne ”trend.briefing”, posvećeno je trendovima u uređenju spavaćih soba i inovativnim proizvodima za spavanje.

Zahvaljujući uspješnoj promociji prethodnih godina na sajmu imm cologne u okviru nacionalnog štanda Bosne i Hercegovine, kompanija MALAK JANJ d.o.o. iz Donjeg Vakufa, uvrštena je u ovu ekskluzivnu brošuru sa svojim trendy proizvodom ‘Organic Bed’. Radi se o krevetu izrađenom isključivo od drveta, bez ikakvih dodatnih materijala ili kemijskih sredstava. Proizvod je bio izložen na sajmu 2020. godine, te privukao veliku pažnju kupaca, medija, kao i samog organizatora imm cologne – Kolenmesse.

Kako će spavaća soba izgledati u budućnosti i kakvu ulogu igra megatrend održivog razvoja– jedna je od tema pomenute brošure, a potkrijepljena je, između ostalih i infomacijom o inovativnom proizvodu bosanskohercegovačke firme Malak Janj.

Za više informacija, pogledajte brošuru imm cologne trend.briefing

 

Izvor: https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X