kalendar

Nothing from January 18, 2021 to February 18, 2021.

skip to Main Content

Omladinsko građansko preduzetništvo raspisalo poziv za takmičenje

Omladinsko Građansko Preduzetništvo Raspisalo Poziv Za Takmičenje

Omladinsko građansko preduzetničko takmičenje raspisalo je prijave za kandidate u oblasti preduzetništva, biznisa, neprofitnih organizacija.

 

OBLAST:
Preduzetništvo, biznis

 

OPIS
Raspisan je konkurs za prijave za Omladinsko građansko preduzetničko takmičenje 2019. Omladinsko građansko preduzetničko takmičenje je globalno onlajn takmičenje za ostvarivanje 17 održivih razvojnih ciljeva i poslovnih ideja/projekata. Ova globalna platforma jača mlade preduzetnike iz cijelog svijeta za angažovanje u mirnijem svijetu. Učesnici su pozvani da predstave svoje inovativne ideje i projekte i da sprovedu jedan ili više od 17 ciljeva održivog razvoja kao i 169 povezanih ciljeva koji se bave najvažnijim društvenim, ekonomskim, ekološkim, zdravstvenim izazovima našeg vremena. Program je aktivnost globalnog akcionog programa UNESCO-a o obrazovanju za održivi razvoj.

 

USLOVI
Potrebno je da imate između 15 i 35 godina, da imate inovativnu ideju za preduzeće koje doprinosi ciljevima održivog razvoja ili da vodite takvo preduzeće u formi biznisa, neprofitne organizacije ili neformalnog programa. Potrebno je poznavanje engleskog.

 

NAČIN PRIJAVE
Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na https://www.entrepreneurship-campus.org/register/

 

ROK ZA PRIJAVU:
31. jul 2019.

 

Detaljnije na: https://www.entrepreneurship-campus.org/

Izvor: https://mladiinfo.me

Back To Top
X