kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Okrugli sto o digitalizaciji u okviru “DANA PANTHEON RAČUNOVOĐA”

Datalab BH organizuje 29.1.2020. u Sarajevu, Hotel Hills konferenciju pod nazivom “Dan PANTHEON računovođa”. Radi se o tradicionalnom događaju za računovođe i finansijske menadžere, koji se pored Sarajeva održava na još četiri lokacije u regiji (Ljubljana, Beograd, Zagreb, Skoplje).

Na konferenciji će sa stručnjacima za pojedine oblasti kao i PANTHEON konsultantima razgovarati o alatima za digitalizaciju i automatizaciju računovodstva, računovodstvenim trendovima i izazovima struke kao i zakonskim izmjenama (npr. MSFI 16, elektronske knjige ulaznih i izlaznih faktura). Na konferenciji vas pored predavanja, očekuju demonstracijske radionice kao i mnogi primjeri iz prakse.

Poseban naglasak će biti na PANTHEON uslugama za ePoslovanje: PANTHEON Workflow, eDokumentacija, Sigurnosna kopija i eKnjiženje, koje do krajnjih korisnika Datalab pruža u saradnji sa partnerom kompanijom BH Telecom, ujedno i generalnim sponzorom događaja.

U sklopu konferencije bit će organizovan i okrugli sto na temu: “Digitalizacija, računovodstveni trendovi i glavni izazovi 2020. te budućnost računovodstva” koji će moderirati prof. dr. Željko Šain.

Događaj je prvenstveno namijenjen predstavnicima računovodstvenih agencija i zaposlenim u finansijsko-računovodstvenim odjelima preduzeća kao i svim zainteresovanim za digitalizaciju i optimizaciju poslovnih procesa.

Više o konferenciji, mogućnosti prijave kao i detaljan program možete pogledati na https://acckonferencija.datalab.ba/program/

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X