kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Novi SPARKov program za startupe Tech Boost Program

Početak nove 2020. savršeno je vrijeme za ostvarivanje zacrtanih ciljeva, te povodom toga SPARK predstavlja Tech Boost Program, novi poduzetnički izazov.

Slijedi novo startup putovanje u 2020., a to ne može bez kreativnih i poduzetnih ljudi sa idejama, bez osnivača i startupa…

Iz SPARKA poručuju:

“S obzirom da ulazimo u novo desetljeće i program Tech Boost smo osmislili da bude nov i pun zanimljivih i korisnih stvari kako bismo ideje i snove pretvorili u planove koji će se ispuniti. Program Tech Boost osmišljen je tako da ubrza rast early-stage startupa koji se žele pripremiti za prvi krug investicija. Program pokriva širok spektar vertikala i industrija, a istovremeno daje prioritet poduzetnicima.

Tražimo osnivače early-stage startupa koji se žele u potpunosti posvetiti i boriti za regionalni i međunarodni uspjeh! Idealno bi bilo kad bi startup bio u ranoj fazi razvoja MVP-a. Rok za prijavu je do 14.2.!

Program je besplatan zahvaljujući partnerima projekta: EFSE Entrepreneurship Academy of European Fund for Southeast Europe, Startup Wise Guys i NSoft.

Daljnje informacije o programu i aplikacije možete ispuniti putem ovog linka: http://bit.ly/34VE7aM

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte 063 699 940 ili na coric.ivona@spark.ba

Back To Top
X