kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NOVI REZULTATI PROJEKTA „BUDI KREATIVAN I TI!“ – STUDENTICA SUMEJA ĐULAN U ULOZI EDUKATORA NA KREATIVNOJ RADIONICI

Kraj godine Agencija ZEDA dan za dan ispraća sa sve više sjajnih rezultata projekta „Budi kreativan i TI!“. Iz dana u dan stižu nove pozitivne vijesti, novi radovi, nove aktivnosti učesnica ovog projekta, a najviše je onih koji su se nastavili baviti tehnikama dekupaža.
Sumeja Đulan (21), studentica iz Zenice koja je nakon učešća u Projektu sa prijateljicom Sarom Sinanović (21) kreirala art stranicu Decoupage Art by S&S  ovaj put, obradovala nas je novim vijestima.
Osim partnerstava, nagradnih igara, divnih radova, Sumeja nam je javila da je za rodice organizovala kreativnu radionicu kako bi ih naučila tehnikama dekupaža.
-„Ja sam imala priliku da učestvujem u projektu „Budi kreativan i Ti!“ i naučim tehnike dekupaža od sjajne edukatorice Indire Šabanović. Moje rodice nisu bile na radionicama Agencije ZEDA ali im se svidjelo ono što Sara i ja radimo pa su poželjele da i one nauče ove tehnike. S radošću sam organizovala mini radionicu i odlično smo se zabavile i mnogo toga lijepog uradile. Učesnice su oduševljene, a ja u ulozi edukatora ponosna što sam imala priliku prenijeti znanje“ – rekla je Sumeja.

Pogledajte rezultate kreativne radionice:

Odlično djevojke i obavezno nam pošaljite fotografije radove koje samostalno napravite nakon Sumejine radionice!
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X