kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

REZULTATI RADIONICE „DEKUPAŽ U 4 KORAKA“ SE NIŽU JEDAN ZA DRUGIM- MUNEVERA ŠUT NAPRAVILA PRVI PREDMET UKRAŠEN DEKUPAŽOM

Postoje stvari za koje morate biti talentovani, a postoje one za koje je dovoljno da naučite tehniku i da uz malo talenta, a puno mašte, napravite neobične i unikatne predmete.
Vrlo često se pokaže da oni koji imaju sklonost ka kreativnom radu, djeluju na nekoliko različitih polja i spremni su nadograđivati svoje znanje, tehnike i vještine i često učiti nove stvari. Kreativci vole izazove i promjene pa se na kreativnu radionicu Agencije ZEDA – „Dekupaž u 4 koraka“ prijavila edukatorica za izradu nakita, Munevera Šut s kojom također sarađujemo na projektu „Budi kreativan i TI!“.
Ona je neko ko se izradom i prodajom nakita bavi duže od 15 godina i često je edukator na kreativnim radionicama.
Kako kaže, željela je naučiti dekupaž tehniku i provjeriti može li se baviti i dekupažom. Spojiti dva kreativna posla je idealno samo za one koji to vole i koji imaju ideje. Munevera nam je još jednom dokazala da je izuzetno kreativna, sposobna i vrijedna i već u prvoj sedmici nakon radionice, pokazala nam je prvi dekupažom obrađen predmet.
Munevera je uvijek dobrodošla na naše radionice i kao edukator i kao učesnik. Čestitamo Muneveri i pozivamo sve one koji su bili na našoj radionici, a nastavili su vježbati samostalno, da nam dostave fotografije radova.

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na radionici „Dekupaž u 4 koraka“, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku i praviti dekorativne predmete dekupaž tehnikom, da nam na Facebook Agencije ZEDA  dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko dekupaž postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga pretvorite u biznis.

Danas hobi, sutra posao!
Prati nas! Prijavi se! Učestvuj!
Nauči! Kreiraj! Pokaži – dokaži!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X