kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NOVI RADOVI, NOVI REZULTATI, NOVE PRILIKE, NOVI KORACI BLIŽI CILJU

Svakodnevno nam se nude nove prilike koje prihvatamo ili ne prihvatamo, prepoznajemo ili ne prepoznajemo, iskorištavamo ili ne iskorištavamo. Svaki novi dan je naša nova prilika. Koliko ćemo ga iskoristiti, koliko ćemo raditi na sebi, svojim vještinama, jačanju kompetencija, zavisi isključivo od nas.
Svaka kreativna radionica koju Agencija ZEDA realizuje u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“ je nova prilika da učesnici steknu nove vještine, nauče nove tehnike, a potom ih usavrše i iskoriste na najbolji mogući način. Dok će jedni dobiti hobi kojim će vješto primjenjivati naučene pa usavršene tehnike, drugi će tu priliku iskoristiti i usmjeriti ka pretvaranju hobija u bizni što je praksa i pokazala.
Bravo za sve one koji su spremni učiti, koji rade na sebi, koji željno upijaju svaki detalj koji će im pomoći da budu najbolji u onome što rade.
Jedna od onih koji vole učiti, koji rade na sebi, koje zanima kreativnost i koji su vješti sa bojama, kistom i salvetama je studentica Lejla Dajić (32) koja je već dobila hobi koji uveliko promoviše. Prodala je nekoliko dekupaž radova, kupila novi repromaterijal i nastavlja još bolje. Veliku podršku dobila je od porodice, prijatelja, ali i svih onih koji su vidjeli njene radove. Ona najavljuje da već dugo želi pokrenuti nešto što bi moglo biti ozbiljna art priča.

 

 

 

 

 

 

 

 

Također, Lejla nam je pokazala i svoj prvi rad na aluminijskoj foliji.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoće li se Lejlin hobi pretvoriti u biznis, pokazaće vrijeme i javiće nam Lejla 😊
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

Svaki novi dan je nova prilika, ne propuštajte je!

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X