kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Novi javni pozivi Fonda

Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom obavijestio je javnost da je raspisao dva javna poziva.

Javni pozivi se odnose na poslodavce koji žele zaposliti osobe sa minimalno 60% invaliditeta, te osoba sa invaliditetom koje imaju potrebu za zapošljavanjem/samozapošljavanjem.

Više informacija o javnim pozivima dostupno je da internet stranici Fonda: fond.ba.

Javni poziv za dodjelu sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa razvoja privrednih društava za zapošljavanje osoba sa invaliditetom i zaštitnih radionica, te programa profesionalne rehabilitacije osoba sa invaliditetom u   2023. godini, možete preuzeti ovdje: Javni poziv za dodjelu sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa razvoja privrednih društava za zapošljavanje osoba sa invaliditetom i zaštitnih radionica, te programa profesionalne rehabilitacije osoba sa invaliditetom u 2023. godini | FPRZOI (fond.ba)

Javni  poziv za dodjelu novčanog stimulansa u 2023. godinu za novo zapošljavanje osoba sa invaliditetom, možete preuzeti ovdje:  JAVNI POZIV za dodjelu novčanog stimulansa za novo zapošljavanje osoba sa invaliditetom u 2023. godini | FPRZOI (fond.ba)

 

Izvor: https://www.fzzz.ba/

Back To Top
X