kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NOVI DAN, NOVI RADOVI UČESNICA NAŠIH KREATIVNIH RADIONICA – AMNA MLINARIĆ PONOSNO POKAZALA PRVE VAZE KOJE JE SAMOSTALNO OSLIKALA

Svaka edukacija, prezentacija i radionica dobiju smisao tek onda kada dobijete potvrdu da su učesnici po okončanju istih iskoristili/ primijenili ono što su čuli ili naučili.
Tako je i sa učesnicama kreativnih radionica projekta „Budi kreativan i TI!“ koje Agenciji ZEDA svakodnevno opravdavaju svoje učešće na kreativnim radionicama i dokazuju da nastavljaju samostalno vježbati ono što su naučile na radionicama. To je veliki razlog za ponos svih nas i veliki podstrek za dalje.
Dokazi koje nam šaljete su pokazatelj da vrijeme provedeno na kreativnim radionicama nije uzalud nego tek početak jedne divne kreativne priče.
Usavršavajući naučene tehnike, naše učesnice otvaraju prostor za novi hobi koji će ukoliko porade na detaljima i ako budu težile perfekciji, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.
Amna Mlinarić (42) kreativac je koji voli bojiti svijet oko sebe pa tačkicama (mandalama) ukrašava sve što joj dođe do ruke. Naše radionice iskoristila je kako bi stekla nove vještine i svoju kreativnost primijenila ovaj put na staklenoj podlozi.

Slikanje na staklu je hobi koji ne zahtijeva mnogo ulaganja (boje su vrlo jeftine), a staklena podloga mogu biti predmeti koje već imate. Osvježićete njihov izgled i dobiti nešto sasvim novo, unikatno i atraktivno. Pri slikanju na staklu „najskuplji“ su vrijeme, strpljenje i mašta.
-„Stara vaza je promijenila svoj izgled. Naravno da su i moje tačkice pronašle svoje mjesto 😊 Hvala puno na pruženoj prilici i radujem se novim kreativnim radionicama“ – rekla je Amna.
Bravo Amna i samo naprijed. Radujemo se novim radovima koje ćete nam dostaviti.
Ukoliko slikanje na staklu postane Vaš hobi, javite nam, mi ćemo Vam pomoći da ga ispromovišete. Radujemo se svim novim fotografijama Vaših radova koje ćete nam dostaviti.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X