kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Nove poslovne ponude inostranih firmi za saradnju s kompanijama iz BiH

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao koordinator Evropske preduzetničke mreže (EEN) u Federaciji Bosne i Hercegovine, u saradnji sa partnerima iz konzorcija (Sarajevska regionalna razvojna agencija, Univerzitet u Sarajevu, INTERA Tehnološki Park Mostar, BIT Centar Tuzla, Razvojna agencija Unskosanskog kantona i Zenička razvojna agencija), obavještava poslovnu zajednicu da je EEN FBiH objavio nove ponude inostranih firmi iz baze EEN mreže koje traže poslovne partnere u Bosni i Hercegovini.
Sve ponude koje su prezentirane iz baze poslovne saradnje EEN mreže su odabrane po kriterijima koji su prihvatljivi za izvozno orijentirane kompanije iz Bosne i Hercegovine, odnosno Federacije Bosne i Hercegovine, što znači da se uzimaju u obzir uglavnom one poslovne ponude (profili) koje povećavaju izvozni kapacitet malih i srednjih preduzeća iz Bosne i Hercegovine.
Poslovne ponude su dostupne na linku: https://een.ba/bs

Ako želite stupiti u kontakt s kompanijama čije ponude su objavljene ili ako želite da se ponuda/ profil Vašeg preduzeća nađe u bazi podataka EEN mreže, kontaktirajte nas putem emaila koji je naveden na svakoj ponudi/profilu.
Procedura je vrlo jednostavna:– Ispunite obrazac/ profil za poslovnu/ istraživačku/ tehnološku saradnju;
– Ponuda/ profil Vašeg preduzeća se unosi u EEN bazu podataka;
– Vaš ponuda/ profil se dalje objavljuje u poslovnim magazinima/internet stranicama EEN centara/ kontakt tačaka u zemljama u kojima tražite poslovnog partnera.

Ostale ponude možete pogledati u bazi Evropske preduzetničke mreže na linku https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities

 

Izvor:https://komorabih.ba/

Back To Top
X