kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Nominovanje projektnih ideja za unapređenje reciklažnog sektora Bosne i Hercegovine

Slijedom inicijative privrednika reciklažne industrije, a u skladu sa zaključcima konferencije „Kreiranje i jačanje zelenih lanaca u Bosni i Hercegovini“ koja se održala u martu 2021. https://www.komorabih.ba/odrzana-konferencija-na-temu-zeleni-lanci-vrijednosti-i-cirkularna-ekonomija-u-bosni-i-hercegovini/, cilj nam je prikupiti Vaše ideje za unapređenje ovog sektora.

Ukoliko na osnovu prikupljenih odgovora i u okviru realnih mogućnosti, budemo u prilici da objedinimo zajednički interes u vidu jednog integralnog projektnog prijedloga koji bismo na organizovanom skupu promovisali potencijalnim partnerima, donatorima i/ili investitorima, smatramo da bi se postigli pozitivni rezultati i dugo očekivani pomaci u reciklažnoj industriji BiH.

Imajte u vidu da je za sada, u početnoj fazi potrebno samo kratko obrazloženje projektne ideje jer je cilj skupa promocija Vaših potencijala i ideja.

Tek u narednoj fazi, ukoliko poslije pomenutog skupa bude zainteresovanih partnera koji bi bili spremni podržati ideju(e), onda bi se započelo sa pisanjem projekata u odnosu na raspoložive mogućnosti zainteresovanih donatora i u skladu sa njihovim propisanim procedurama.

Pored navedenog zajedničkog sektorskog projekta, svakako da ćete imati priliku promovisati i vlastite pojedinačne projekte potencijalnim partnerima jer će im oni biti dostavljeni kao prateći materijal u izvornom obliku.

Molimo Vas da ukoliko imate konkretnu projektnu ideju do 20.08.2021. popunite anketni upitnik prateći sljedeći link: https://forms.gle/2pFGYj4cK35jeTLY6

Za sva dodatna pitanja i pomoć Vam stojimo na raspolaganju.

 

 

Izvor: https://komorabih.ba/nominovanje-projektnih-ideja-za-unapredjenje-reciklaznog-sektora-bosne-i-hercegovine/

Back To Top
X