kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

NAUČENE TEHNIKE S KREATIVNIH RADIONICA SE PRENOSE DALJE-ZEDA PONOSNA NA UČESNIKE!

Šta može biti ljepše od činjenice da nekoga nešto naučite, a taj neko nastavi učiti druge ono što ste ga vi naučili? Puno je razloga za sreću i ponos!
Naime, ZEDA je ponosna na učesnike kreativnih radionica koje realizuje u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“ koji svakodnevno dokazuju da nastavljaju vježbati i usavršavati ono što su naučili na kreativnim radionicama, a nekoliko njih je naučeno podijelilo sa drugima. Među njima su Nermina Drino, Amina Musić i Vesna Teskeredžić.
Vesna Teskeredžić kao predsjednica MZ Odmut nekoliko puta je organizovala kreativne radionice iz različitih oblasti i svoje znanje, vještine i tehnike prenijela na sve one koji su izrazili interesovanje za kreativno stvaranje u ovoj MZ.
Ovaj put, Vesna je dekupaž tehniku prenijela na mlađe naraštaje pa je sa svojim unukom napravila ukrasnu kutiju obrađenu dekupaž tehnikom. Ovo je njihov prvi zajednički dekupaž predmet i korisno provedeno vrijeme uz učenje i zabavu.

Također, Vesna nam je dostavila fotografije i nekoliko primjeraka narukvica i pokazala da je nastavila vježbati izradu nakita. Fotografije dokazuju da je svaki njen rad bolji od prethodnog. Hvala Vesna i radujemo se svim novim radovima čije ćete nam fotografije dostaviti.

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X