kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Nastavak najpoznatijeg i najvećeg Coca-Colinog programa osnaživanja mladih u Bosni i Hercegovini

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo nakon ljetne pauze nastavlja sa realizacijom projekta Coca-Colina podrška mladima.

Ovo je najveći i najpoznatiji Coca-Colin program osnaživanja mladih, kroz koji je u prethodne četiri godine prošlo više od 2500 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine. Program je ove godine u potpunosti prilagođen online formatu – webinari i Q&A sesije se realizuju putem Zoom platforme u okvirnom trajanju od 60 minuta.

Raspored webinara za septembar je sljedeći:

  • septembra u 11 sati: Fact checking, medijska i naučna pismenost; Jelena Kalinić (Quantum of Science/vakcine.ba /Voice of America/Oslobođenje)
  • septembra u 17 sati: Mentalnog zdravlje kao temelj za razvoj, napredak i prevazilaženje izazova; prof. dr. Ivana Zečević (vanredna profesorica na studijskom programu psihologija Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, psihoterapeut)
  • septembra u 19 sati: Finansijska pismenost – dr. Miloš Grujić (PREF, EPF, finansijski stručnjak)
  • septembra u 13 sati: Skok u digitalno tržište rada – Nermin Zejnilović (grafički dizajner, preduzetnik i frilenser, predavač iz oblasti moderne misli i lateralnog mišljenja)

Prijave za učešće su obavezne, a prijavni obrazac nalazi se na http://bit.ly/prijavaCCPM2021

Iako primarno namijenjene mladima 18 – 30 godina, na radionicama mogu učestvovati svi, sa napomenom da mlađi od 18 mogu pratiti program uz prethodnu pismenu saglasnost roditelja. Program mogu pratiti i stariji od 30 godina ukoliko spadaju u ranjive kategorije nezaposlenih ili na drugi način osjetljivih grupa (nacionalne manjine, osobe sa poteškoćama ili invaliditetom, ljudi koji su ostali bez posla zbog pandemije…).

 

 

 

studomat.ba

Izvor: https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/nastavak-najpoznatijeg-i-najveceg-coca-colinog-programa-osnazivanja-mladih-u-bosni-i-hercegovini/

Back To Top
X