kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NASTAVAK KREATIVNE PRIČE-SVAKI DAN NOVI KREATIVNI RAD NAŠIH VRIJEDNIH UČESNICA PROJEKTA „BUDI KREATIVAN I TI!“

Kada nešto organizujete, pa za to bude veliko interesovanje, a onda nakon nekoliko sedmica dobijete potvrdu da su oni koji su učestvovali zaista naučili nove tehnike i nastavili ih primjenjivati, znate da sav novac, vrijeme, trud i energija koju ste utrošili nisu bili uzalud nego da je vrijedilo.
Učesnice naših kreativnih radionica koje se realizuju u okviru trećeg ciklusa pojekta „Budi kreativan i TI“, svakodnevno nam opravdavaju svoje učešće dokazujući da su naučeno nastavile usavršavati i vježbati. Upravo to je ono što smo od njih očekivali.

Još jedna od učesnica naše radionice „Slikanje na staklu“, Edina Arnaut, dostavila je fotografije svojih prvih samostalnih radova.
Bravo Edina, ponosni smo na svaki Vaš potez kistom, na svaki cvjetić i travku koju ste naslikali. Odlično, nastavite vježbati i radujemo se novim radovima koje ćete nam dostaviti.
Ukoliko slikanje na staklu postane Vaš hobi, javite nam, mi ćemo Vam pomoći da ga ispromovišete. Radujemo se svim novim fotografijama Vaših radova koje ćete nam dostaviti.
Usavršavajući naučene tehnike, otvarate prostor za novi hobi koji ćete ukoliko izvježbate i dovedete do perfekcije, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X