kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NAŠE RADIONICE DAJU REZULTATE- UČITELJICA SA UČENICIMA ORGANIZOVALA KREATIVNU RADIONICU

Agencija ZEDA u okviru projekta “Budi kreativan i ti!” organizuje kreativne radionice koje imaju za cilj učesnike naučiti novim vještinama i ojačati njihove kompetencije. Danas hobi, sutra posao!

Brojni hobiji upravo su na ovakav način počeli, a potom se vremenom pretvorili u ozbiljan posao.

Iako su na naše radionice svi dobrodošli, zavisno od radionice, imamo dobna ograničenja, naročito se radujemo kada za učesnike imamo učiteljice i odgajateljice iz vrtića koje sa djecom organizuju kreativne radionice.

Ovaj put, na našoj radionici “Scrapbooking” učestvovala je učiteljica Nermina Bešlagić-Drino koja je potom sa svojim učenicima IV razreda Osnovne škole “Mehmedalija Mak Dizdar” iz Dobrinja kod Visokog, organizovala kreativnu radionicu.

-“Učenici su radili na sveskama, a ne kao mi na rokovnicima. Improvizovali smo od materijala koji smo imali i napravili unikatne sveske na kojima su učenici izrazili svoju kreativnost i dali mašti na volju. Hvala Agenciji ZEDA koja mi je omogućila da učestvujem na kreativnim radionicama i da nove vještine podijelim sa učenicima” – rekla je Nermina kojoj se zahvaljujemo na učešću, organizovanju kreativne radionice i u znak zahvalnosti, ZEDA će Nermini osigurati mjesto na svim radionicama na kojima bude željela učestvovati.

U galeriji pogledajte radove učenika:

Back To Top
X