kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

NAŠE RADIONICE DAJU REZULTATE – UČESNICA NAUČILA TEHNIKE DEKORATIVNOG SLIKANJA NA RADIONICI PA SAMOSTALNO NASTAVILA PRAVITI UMJETNIČKA DJELA

Agencija ZEDA u okviru projekta “Budi kreativan i ti!” organizuje kreativne radionice koje imaju za cilj učesnike naučiti novim vještinama i ojačati njihove kompetencije. Danas hobi, sutra posao slogan je projekta! Brojni hobiji upravo su na ovakav način počeli, a potom se vremenom pretvorili u ozbiljan posao.
Na našoj kreativnoj radionici “Dekorativno slikanje” učestvovala je Arnela Čajdrić  koja se sa ovom tehnikom susrela prvi put. Nakon radionice nastavila je vježbati i poslala nam je svoje radove.
Ona je pokazala da je uz malo uloženog novca, puno mašte, ideja i kreativnosti moguće napraviti sjajne, unikatne radove. Ova tehnika omogućuje da bilo koju sliku sa interneta pretvorite u remek djelo.
Arnela čestitamo i samo tako nastavite! Šaljite nam fotografije svih radova koje nastavite praviti.  Vi ste na ovaj način sebi osigurali učešće na svim kreativnim radionicama na kojima budete željeli učestvovati.

Danas hobi, sutra posao! Budi kreativan i ti!

Back To Top
X